Select Page

TOPOGRAFIA

Solucions per a clients professionals i per a particulars

Topografia

SI2 desenvolupem treballs i projectes de topografia, control i replantejament d’obres, aixecaments en 3D, gestió cadastral, informes, controls de moviments de terres, etc. Utilitzem les eines necessàries per la gestió dels treballs que s’esdevenen de l’obra civilcadastre, afectacions per planejaments, etc. disposem d’experiència per a desenvolupar i elaborar projectes en aquests àmbits amb el suport de les eines més avançades i amb l’ utilització del software adequat per treure el màxim rendiment als coneixements que apliquem a la nostra feina.

Aixecaments topogràfics de tot tipus

Realitzem aixecaments per la medició de finques, per a projectes d’enginyeria, edificació i obra civil. Tot i que també ens són útils per a informes pericials, i altres camps com cadastre, indústria, etc.

Càlculs, certificacions i control per a moviments de terres

És necessari poder avaluar els volums de les terres que es mouen, ja sigui per què es desmunten o per què s’aboquen sobre un altre terreny, amb la finalitat que la obra ocupi la forma projectada en el projecte.

Control d’obres

Un cop projectada una obra, ens trobem amb els plànols que representen les seccions, la forma i les dimensions de la obra, tant en planta com en alçat i si està georeferenciat, obtindrem la posició exacta dins del sistema de coordenades utilitzat.
En qualsevol cas, en un bon projecte tot està perfectament determinat i la nostra feina és plasmar-lo a l’obra, per això podem determinar que: “Replantejar és fer topografia al revés”

Xarxes geodèsiques

Per al correcte coneixement del territorio cal tenir una correcte cartografia. L’ús de les xarxes geodèsiques ens permet facilitar les tasques relacionades de manera segura i uniforme per a tots els usuaris.

Georeferenciació i cadastre

Oferim els servies que solucionen les derivades provinents de cadastre i Registre de la propietat, de manera que elaborem cerificats de Georeferenciació (GML) i tot el relacionat amb segregacions, modificacions de propietats, etc.

Aixecaments 3D

La gran precisió que ens aporten aquests tipus d’aixecaments ens permet agilitzar molts processos, millorar la captura de la informació i obtenir resultats molt més fidels de l’objectiu que busquem.
Els làser escàner són els instruments utilitzats per aquests tipus de treballs, que ens permeten obtenir una realitat. Aquesta ens aporta un núvol de punts, milions de punts que es processen segons la necessitat del treball d’una manera o d’una altra.

Projectes d’obra civil

Les necessitats de desenvolupament són continues. La nostra experiència ens dona la oportunitat de participar en l’elaboració de projectes d’obra civil de tot tipus.

Disposem d’equips d’última generació i de programari actualitzat a les necessitats dels sectors en els que treballem

Més del 80% de la informació es pot georeferenciar i nosaltres sabem com fer-ho

Estem a disposició del client per al que pugui demanar-nos

Som enginyers tècnics i graduats en topografia i geomàtica. Col·legiats en el Col·legi de topògrafs de CAtalunya

Solucions per a clients particulars i per a professionals

Mauris pulvinar lorem id iaculis aliquam. Mauris vel velit sem. Mauris id libero risus. Cras maximus vitae enim sit amet tristique. Maecenas aliquam elit diam, gravida convallis ligula feugiat sit amet. Quisque vel aliquam neque. Mauris at ultricies dolor, eu placerat augue. Maecenas semper convallis neque eu pellentesque.