Select Page

SIG xarxa clavegueram

 

L’objectiu dels treballs és obtenir l’inventari complert de la xarxa de clavegueram en format SIG i CAD, i definir les actuacions necessàries per adequar-la a les necessitats actuals i les previsions futures. SI2 ha col·laborat a varis municipis aixecant i analitzant més de 6.000 pous residuals, pluvials, embornals i reixes.

K

Presa de dades topogràfiques

K

presa de dades tipològiques, estructurals i d'estat de conservació

K

Desenvolupament del SIG

K

Presentació de resultats

Topografia i presa de dades

S’han realitzat aixecaments topogràfics amb GPS  Leica GS 18 T a la majoria del municipi, exceptuant el casc antic i les zones on la cobertura no oferia la precisió adecuada. En aquests casos s’ha utilitzat l’Estació total Leica robotitzada TS16.

Dades estructurals dels pous, elements de captació pluvial i trams s’han recollit en fitxes per ser incloses posteriorment a la base de dades

 

SIG

 

Fitxers de cartografia SIG, corresponents als diferents elements, en format shapefile (shp). Trams, pous, nodes, escomeses, estructures puntuals, equips hidràulics i electromecànics, elements de captació pluvials, dipòsits i cambres han estat inclosòs seguint el pla director.

S’ha utilitzat el programari Qgis per a la edició de trams i actualització de dades alfanumèriques. I el PostgreSQL/PostGIS per al tractament de dades i càlculs. 

Solucions per a clients particulars i per a professionals

Mauris pulvinar lorem id iaculis aliquam. Mauris vel velit sem. Mauris id libero risus. Cras maximus vitae enim sit amet tristique. Maecenas aliquam elit diam, gravida convallis ligula feugiat sit amet. Quisque vel aliquam neque. Mauris at ultricies dolor, eu placerat augue. Maecenas semper convallis neque eu pellentesque.